Veritabanları Bilgi Bankası

Değerli Araştırmacılarımız;

Kütüphanemizin 2024 yılı için abonelik gerçekleştirdiği ve TÜBİTAK tarafından Üniversitemize sağlanan veritabanları ile ülkemizde ve dünyada açık erişimli olarak yayınlanan kaynakların yer aldığı veritabanları "Veritabanları Bilgi Bankası" adı altında yenilenerek Kütüphanemiz web sayfasında yayınlanmıştır. Sistem içerisinde Veritabanının açıklaması, kullanım kılavuzları, tanıtım broşürleri ve içerik bilgileri yer almaktadır.

Toplamda 173 adet veritabanının listelendiği bilgi bankasında erişilmek istenen veritabanına isim yazılarak veya harf seçilerek kolaylıkla erişim sağlanmaktadır. Ayrıca sol taraftaki filtreleme seçenekleri sayesinde veritabanı türüne (e-kitap, e-dergi, e-tez, e-konferans, e-sunum, video, yabancı dil öğrenme) göre sonuçlar daraltılabilmektedir.

Erişim ve inceleme için Tıklayınız.

Sistemle ilgili geribildirimleri hataları veya istekleri kutuphane@bartin.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Saygılarımızla.