60. Kütüphane Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Her yıl Mart ayının son haftası kutlanan "Kütüphane Haftası" 2024 yılında da 25-31 Mart 2024 tarihleri arasında kutlandı. Kütüphanemizde de hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu kapsamda çeşitli tarihlerde olmak üzere;

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Öğrencilerine Yönelik Kütüphane Oryantasyon, Veritabanları Tanıtım ve Kullanım Eğitimi, Bartın TOKİ İlkokulu Öğrencileri Kütüphane Tanıtımı, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kütüphane Tanıtımı, Akbaş İlkokulu Öğrencileri Kütüphane Tanıtımı, Bedil İlkokulu Öğrencileri Kütüphane Tanıtımı, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Öğrencilerine Yönelik Kütüphane Oryantasyon, Veritabanları Tanıtım ve Kullanım Eğitimi düzenlenmiştir. Ayrıca 27 Mart Çarşamba günü 12:30-13:00 arasında "Kitap Okuyoruz" etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Diğer yandan Kütüphane personeli olarak Bartın İl Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen 60. Kütüphane Haftası etkinliklerine katılım sağlanmıştır.

----- 60. Kütüphane Haftası KUTLU OLSUN -----