KÜTÜPHANE YAYIN TALEP SİSTEMİ (KYTS)

Üniversitemiz kütüphanesinde bulunmasını istediğiniz yayınların talep işlemleri Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) ve Yordam Kütüphane Otomasyon Sistemi üzerinden yapılmaktadır.

Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimiz ÜBYS'den  <<Kütüphane İşlemleri>> modülünü kullanarak kitap / makale / veritabanı talebinde bulunabilirler.

Otomasyon Sistemi üzerinden talepte bulunmak için ise; kütüphane web sayfasında yeralan "Hesabım" menüsünden kullanıcı adı ve şifre ile oturum açıp "Üye işlemleri" sekmesi altında yer alan "Eser istek" alanı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.

ÜBYS üzerinden yayın talebi oluşturmak için >>>tıklayınız.

Yordam Kütüphane Otomasyon Sistemi üzerinden yayın talebi oluşturmak için >>>tıklayınız.

UYARILAR

• Talepte bulunmadan önce yayının kütüphanemizde olup olmadığını "Katalog Tarama"dan  tarayınız.
  • Eser İstek alanındaki formu doldururken zorunlu bilgileri dikkatli doldurunuz.
  • İstenilen yayını son birkaç yıl içinde basılanlardan seçiniz ve baskısı tükenmiş (out of print) yayınları talep etmeyiniz.
  • Tüm yayın istekleri mevcut bütçe dahilinde yerine getirilmektedir.

Kullanım kılavuzu >>> Kütüphane Kaynak Talep Sistemi