Başkanımız Hüseyin GÖL Emekliliğe Ayrıldı

Kütüphanemizin kuruluş yılı olan 2008 yılından 2023 yılına kadar 15 yıl süreyle Bartın Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı olarak görev yapan Başkanımız Hüseyin GÖL 16.08.2023 tarihi itibariyle emekliliğe ayrıldı.

15 yıllık süreçte; 10.600 m2'lik Kütüphane Binası’nın projesinden malzeme alımına, akıllı kütüphane sistemi kurulumundan kütüphanenin 7/24 hizmet vermesine kadar büyük emekleri olmuştur. Ayrıca kütüphanenin basılı kitap koleksiyonunun 100.000'in üzerine çıkmasında, 50.000’in üzerinde elektronik kitaba ulaşılmasında ve kullanıcılara 8 milyonun üzerinde elektronik kaynak sunulmasında çok büyük emek harcamıştır. Diğer yandan kütüphanenin temel unsurlarından olan personel sayısının da azımsanamayacak nitelikte olmasında ve 2 öğretim görevlisi, 6 kütüphaneci, 1 şef, 4 bilgisayar işletmeni ve 8 hizmetli olmak üzere 21 personelle hizmet verilmesinde öncü olmuştur. Bunların dışında görev yaptığı süre boyunca sayısız hizmete imza atan Kıymetli Başkanımız Hüseyin GÖL’e emeklilik yaşantısı boyunca ailesi ve sevdikleri birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dileriz.

Başkanımızın bizlere miras olarak bıraktığı kütüphanemizde hizmetlerin eksiksiz olarak sunulmaya devam edeceğinin ve bayrağı daha da ileri taşıyacağa gayret edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Bartın Üniversitesi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Ailesi