Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak konulu online eğitim

Wiley Online Library platformu tarafından " Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak" konulu online eğitim düzenlenecektir.

Düzenlenen eğitime akademik makale yayınlamak isteyen tüm akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler katılabilir.

Eğitimlerin içerikleri:

1. How to Get Published in Academic Journals (Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak (İngilizce)
  2. Introduction to Wiley Journals – How Can They Help Researchers? (İngilizce)
  3. Wiley Dergileri kütüphane kullanıcıları için nasıl bir araştırma desteği sağlar? (Türkçe)

1: Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak (İngilizce)

Tarih: 25 Kasım 2020

Saat: 14:30 (Türkiye)

Webinar Dili: İngilizce

Katılım için lütfen Kayıt olunuz

Paul Trevorrow, yaklaşık 20 yıldır akademik dergi yayıncılığı konusunda uzman dergi editörü olarak Wiley’de çalışmaktadır. Genel ilgi alanları arasında akademik yayıncılık, bibliometri, Altmetric, açık veri ve açık bilim yer almaktadır

Webinar İçeriği:

• Makale Yazma Teknikleri

• Makale Kabulleri

• Dergi Etki Değerleri

• Açık Erişim

• Makalenin Gönderimi ve Hakem Değerlendirmesi

• Uygun Dergi Bulma

2 & 3: Wiley Dergileri kütüphane kullanıcıları için nasıl bir araştırma desteği sağlar?

İngilizce Webinar

Tarih: 25 Kasım 2020

Saat 17:00 (Türkiye)

Webinara katılım için lütfen kayıt olunuz

Türkçe Webinar:

Tarih: 10 Aralık 2020

Saat 17:00 (Türkiye)

Webinara katılım için kayıt olunuz

Webinar İçeriği:

• Dergi içerik ve faydaları
  • Kaynaklar arasında arama, tarama
  • Atıf bulma, Altmetric & Etki Değeri
  • Kaynak gösterme, makaleyi kaydetme ve paylaşma
  • Gelişmiş arama and Boolean arama bağlaçlarının kullanımı
  • Aramanın kaydedilmesi ve duyuru hizmeti oluşturma

Platform eğitimleri yazar çalıştayları ile ilgili gelecekte gerçekleşecek webinarları takip edebilmek için Wiley Training Hub eğitim sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfaya erişim için “resources in other languages” başlığını ziyaret edebilirsiniz.