image/svg+xml
image/svg+xml

VETİS – Veritabanlarına Kampüs Dışı Erişim Sistemi

Değerli araştırmacılarımız,

Abone olduğumuz veritabanlarına uzaktan erişim için kullanmakta olduğumuz Deepknowledge (ekutuphane.bartin.edu.tr) programına erişim 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle son bulacaktır. Bu tarihten sonra veritabanlarına kampüs dışı erişim herhangi bir PROXY/VPN ayarına gereksinim duymadan VETİS portalı üzerinden sağlanacaktır. 

VETİS’e giriş yapabilmek için daha önceden kütüphane hesabınız varsa kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adı akademik ve idari personel için Kurum Sicil Numarası, öğrenciler için ise TC Kimlik numarasıdır. Kütüphane hesabınızın şifresini bilmiyorsanız; “şifremi unuttum” kısmından mesaj/mail yoluyla yeni şifre bildiriminde bulunabilirsiniz.

Kütüphane hesabınız yoksa http://katalog.bartin.edu.tr/vetisbt/ adresine girerek;
  • Kayıt Ol sekmesine tıklayınız.
  • Gerekli alanları doldurarak kayıt işlemini tamamlayınız. 
  • Kurumsal e-posta adresinize gelecek olan aktivasyon linkini tıklayarak sisteme giriş yapabilirsiniz.


NOT: VETİS’in araştırmacılar tarafından kullanılabilmesi için kullanacak kişilerin Yordam BT Kütüphane Otomasyonu içerisinde yer alan üye modülünde kayıtlı olmaları ve mezun/emekli vs. durumda olmamaları gerekmektedir.

Sorularınız için 0378 501 1000 (2643-Dahili) numarayı arayabilir, ya da kutuphane@bartin.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.