Kütüphaneye alınması istenen kitap talepleri

2023 yılında Kütüphanemize Türkçe ve yabancı dilde basılı kitap alımı yapılacaktır.

Bu kapsamda kütüphaneye satın alınmasını istediğiniz gerek bireysel gerekse birim düzeyindeki kitap taleplerinizi aşağıdaki "Kitap İstek Listesi" formunu kullanarak 15 Şubat 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar resmi yazıyla Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına, mail olarak ise kutuphane@bartin.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Bireysel talepte bulunacak akademik, idari personel ile öğrencilerimiz Kütüphanemiz Web sayfası üzerindeki "Hesabım" menüsünden kendi hesaplarına girdikten sonra Eser İstek bölümünden talep edebilirler.

Lütfen dikkat !

Kitap talebi yapılırken;

1) 668 sayılı KHK ile kapatılan yayınevleri ve ajanslara ait eserlerden istek yapılmaması,

2) Satın alınması istenen kitapların önce kütüphane kataloğundan taranması ve katalog kayıtlarında bulunmayan yayınların talep edilmesi,