Kezana Türkiye Veritabanı Erişimi

Değerli araştırmacılarımız;

Kezana Türkiye veritabanı kütüphanemiz kullanıcıları için erişime açılmıştır.

Türkiye'deki prestijli üniversitelerin en kapsamlı açık erişim koleksiyonlarını içeren güçlü ve kullanıcı dostu araştırma platformu; tüm kullanıcılarınız için ücretsiz ve sınırsız, tam metin arama imkanı sunar.

Geniş bir Tez, Dergi ve Makale koleksiyonuyla; akademisyenler tüm içerik ihtiyaçlarını karşılamakla kalmaz, dijital içerik göndererek koleksiyonlara katkıda bulunarak büyütebilirler.

4.4M+ Akademisyen tarafından güvenilen

400K+
Tez

340K+