image/svg+xml
image/svg+xml

dMags Veritabanı Deneme Erişimi

Değerli kullanıcılarımız, dMags veritabanı kütüphanemiz kullanıcıları için 25 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

dMags Dergi Platformu, 600’den fazla Türkçe popüler kültür dergiyi orijinal baskı formatında dijital ortamda kullanıcılara sunmaktadır. Türkiye’nin önde gelen, National Geographic, Atlas, Popular Science, Cosmopolitan, Forbes, Capital, Level, Chip gibi birçok dergiye dMags üzerinden erişebilirsiniz. Sağladığı çoklu platform desteği ile dMags veri tabanında yer alan dergilere kullanıcılar, dergiler çıktığı an dMags mobil uygulaması ve web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirler. dMags ile dergilerin güncel sayıları ile birlikte arşiv sayılarını da görüntüleyebilirsiniz. dMags mobil uygulaması ile birlikte okumak istediğiniz sayıları indirerek çevrim-dışı okuyabilir, kitaplığınızı oluşturabilirsiniz.

Kullanıcılarımız mobil uygulamalar aracılığıyla proxy veya uzaktan erişim ayarlaması yapmasına gerek kalmadan dMags’de yer alan dergilere kampüs dışında da erişim sağlayabilecektir. 
Bu erişim metodunun aktif olabilmesi için kullanıcıların kampüs ağındayken mobil cihazından dMags uygulamasını açması gerekmektedir. 

Kampüs Dışı Erişim

Kampüs Dışı Erişim İçin Kılavuz