23 Ekim 2017 – 06 Kasım 2017 tarihleri arasında Merkez Kütüphanemiz;

Pazartesi-Cuma : 08:30 - 22:30 Cumartesi : 10:00 - 17:00

Kutlubey Kampüs Kütüphanemiz Pazartesi-Cuma : 08:30 - 19:30 saatleri arası açık olacaktır.

PressReader günlük gazete/dergi veritabanı

PressReader günlük gazete/dergi veritabanı  10 Kasım tarihine kadar Üniversitemiz mensuplarının deneme erişimine açılmıştır.

ERİŞİM:
Erişim adresi (PressReader): http://www.pressreader.com/

Not: Sol üst köşede bulunan ikon ile tüm kaynaklara erişebilirsiniz veya sağ üst köşede bulunan arama kutucuğundan istediğiniz arama kelimesi ile tüm gazeteler içinde arama yapabilirsiniz.

PressReader veritabanını Mobil Cihazınız üzerinden kurum dışında da kullanabilirsiniz.

Hakkında:
Her gün 120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7,000’in üzerinde günlük gazeteye ve magazin dergisine tam sayfa orijinal  baskısıyla aynı günde ulaşabileceğiniz dünyanın en güncel kaynağıdır.
Gazetelerin 90 günlük geriye dönük arşivi ile beraber sunulan ''PressReader'' dünya çapında 20,000'den fazla kütüphane ve 12 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Dünya’daki ve Türkiye’deki abone kütüphanelerin sayısı hızla artmaktadır.