Eğitim Öğretim Dönemi
13:30- 17:30
Kutlubey Kampüs Kütüphanesi

EBSCO eBook Academic Collection veritabanı

Başkanlığımız EBSCO eBook Academic Collection veritabanına abone olarak araştırmacılarımızın hizmetine sunmuştur. Veri tabanına ait içerik bilgileri aşağıda verilmiştir.
Elektronik kitaplara Kütüphanemiz web sayfasından veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

eBook Academic Collection veritabanı erişim linki :

EBSCO eBook Academic Collection İçerik Bilgisi
  • Dünyadaki en geniş kapsamlı (hem sayısal hem de içerik anlamında) multi disipliner, kullanıcı sınırı ve limiti bulunmayan, tam metin elektronik kitap veritabanıdır.
  • EBSCO eBook Academic Collection veritabanında, 145.510 akademik e-kitap mevcuttur

İçerik Türü

EBSCO eBook Academic Collection

Kitap Sayısı
 145.510
  • Yüklenebilir e-kitap sayısı açık ve nettir.  Toplam 137.668 e-kitap yüklenebilir özelliktedir.  Yani toplam sayının %95’i  indirilebilirdir.  Kalan kısım ise yayıncı sınırlaması sebebiyle yüklenememektedir.
  • Üniversiteler yayıncıları (Harvard University Press, Cambridge University Press, MITPress, University of California Press vs.) tarafından yayımlanan kitap sayısı 54.000’den fazladır.  CHOICE’da seçkin akademik kitaplar arasında yer alan 1,300’den fazla ekitap mevcuttur.

price of naltrexone oscarsotorrio.com ldn cfs
vivitrol shot cost oscarsotorrio.com vivitrol dosage
alcohol detox naltrexone naloxone ldn and autism