Veritabanlarına uzaktan erişim

Kütüphanemizin abone olduğu veritabanlarına kurum dışından erişmek artık daha kolay.

Kütüphanemizin abone olduğu elektronik kaynaklara, kurumsal e-posta adresiniz ve oluşturacağınız şifreniz ile dünyanın her yerinden, herhangi bir proxy ayarı yapmadan erişim sağlayabilirsiniz.

Kullanmaya başlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz gerekmez.

http://ekutuphane.bartin.edu.tr/ adresine girdikten sonra bir hesap oluşturarak portalı kullanmaya başlayabilirsiniz. DeepKnowledge online e-kütüphane portalını kullanmak için "…@bartin.edu.tr" uzantılı mail adresine sahip olmanız yeterlidir.

Üniversitemiz bünyesinde çalışan tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz bu portaldan yararlanabilir.

DeepKnowledge Kullanıcı Kılavuzu.pdf

Günlük Ziyaretçi Sayısı: 61 || Toplam Ziyaretçi Sayısı: 57626

Telefon: 0 (378) 223 52 93/96 Fax:0 (378) 223 52 90 Eposta:kutuphane@bartin.edu.tr