Kütüphaneye satın alınacak kitap talepleri

Tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin dikkatine

Üniversitemiz kütüphanesinde bulunmasını istediğiniz yayınların talep işlemlerini 19 OCAK 2018 tarihine kadar yapmanız gerekmektedir.

Kitap taleplerinizi birimlerinizden resmi yazıyla veya otomasyon sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

Otomasyon Sistemi üzerinden yayın talebinde bulunacak akademik, idari personel ile öğrencilerimizin Kütüphanemiz Web sayfası üzerindeki "Hesabım" menüsünden kendi hesaplarına girdikten sonra Eser İstek bölümünden talep edecekleri kitapları kaydetmeleri gerekmektedir.

Otomasyon sistemi üzerinden yayın isteği için yapılacak işlemler

1- Kütüphane web sayfasında üstteki "Hesabım" menüsüne tıklayınız

2- Üye Kodu bölümüne personel sicil numarası (öğrencilerimiz TC no) yazılacak,

3- Şifrenizi değiştirmediyseniz "1" olarak giriniz, sayfa açıldıktan sonra Şahsi Bilgilerim alanından değiştirebilir,

4- Oturum sayfası açıldıktan sonra "Eser istek" bölümüne giriniz.

5- İstediğiniz kitabı ilgili alanları doldururarak kaydediniz. Her yayın için ayrı ayrı form doldurulacaktır. (yabancı yayın taleplerinde ISBN numarası yazılmayanlar talep dışı değerlendirilecektir)

Önemli not : Kitap isteğinde bulunmadan önce lütfen katalog taraması yaparak kütüphanemizde olup olmadığını kontrol ediniz.

Günlük Ziyaretçi Sayısı: 237 || Toplam Ziyaretçi Sayısı: 50719

Telefon: 0 (378) 223 52 93/96 Fax:0 (378) 223 52 90 Eposta:kutuphane@bartin.edu.tr